Ново 20: Разкритие за синоптичката Натали Трифонова сащиса зрителите! (виж тук)

Ново 20: Разкритие за синоптичката Натали Трифонова сащиса зрителите! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Натали Трифонова се оказа нощна птица!

Натали Трифонова не може да става сутрин от леглото си. Красивата синоптичка е нощна птица и сутрешното ставане й е доста трудно. Особено по изгрев чаровницата се чувства най-зле.

Натали Трифонова

Натали Трифонова се оказа нощна птица

Русокоската, която всеки ден разказва за духащи ветрове и влажни зони твърди, че сутрините за нея са кошмарни.

Като истинска нощна птица Трифонова може да издържи на купон до ранните сутрешни часове, но не и да става сутрин рано. И признава, че когато звънне алармата сутрин рано, трябвали й минимум двадесет минути, за да се освести.

Името на дългокраката красавица бе замесено с кого ли не. В медийните среди се мълвеше, че чаровницата е минала през леглото на Николай Бареков, докато беше шеф на ТВ7.

После клюката я направи гадже на Слави Трифонов, само защото двамата работят заедно в една и съща медия – Би Ти Ви. Но блондинката яростно отрича да е имала вземане-даване с двамата.

Натали Трифонова само веднъж е показвала гаджето си на широката общественост. Това се случи в предаването „Търси се”. В шоуто на Би Ти Ви синоптичката разкри, че той се казва Дуан Хасан, от турски произход и са двойка от 17 години.

Залюбили се още когато били в 4-ти клас и оттогава само няколко пъти се разделяли през годините. 28-годишният младеж е богат, а семейството му върти пет фирми с многомилионен оборот.

Двамата обичат да се забавляват и да си правят ваканции в чужбина, далеч от любопитните погледи на камери и папараци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар