Слави Трифонов в ступор: Краси Радков напуска шоуто! (още подробности)

Краси Радков напуска Слави Трифонов
0

Краси Радков се кани да напусне Слави Трифонов!

Краси Радков обмисля варианта да скъса с „Шоуто на Слави“. Любимият комик на Дългия искал да се раздели с работодателя си по най-безболезнения начин. Само че учиндолецът „добре си вързал гащите” юридически, клатят глава от шоуто.

Слави
Краси Радков напуска Слави Трифонов

„Слави държи хората си като във феодално владение и добре си е вързал гащите юридически. Ако Радков си тръгне, е възможно да се стигне до съд“, предупреждават запознати от шоуто, пише вестник „Галерия“.

Комикът искал да се махне от „Шоуто на Слави“ не заради финансови проблеми, а заради принципни. Той бил недоволен от сценаристите, които му измисляли скучни и тъпоумни реплики.

Дебелашките шеги не се харесвали дори на Трифонов, който вече не се кефил на скечовете на Краси по време на актьорските вечери. Преди известно време актьорът дори ги бойкотира, като не следваше сценария, а импровизираше.

„И аз искам Иво Сиромахов да ми някакъв хубав текст, ама…“, уж на шега подхвърли комикът. Гологлавият шоумен се изнерви от нежеланието на любимеца си да играе скечове и го замери с химикала.

„Истината е, че Краси вече психически не издържа. Дългия често му вдига скандали заради нескопосаните скечове, а сценаристите не могат да измислят нищо по-интересно“, твърдят близки до Краси Радков.

Според тях Радков да се задържи толкова дълго в при Слави било близкото им приятелство с работодателя му. Но тази дружба вече висяла на косъм.

Според сигурни източници „Шоуто на Слави” по Би Ти Ви изживява последните си месеци. Дългия няма да получи предложение за нов сезон през есента и ще е на екран само до лятото.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.