Честито: Певицата Аксиния е бременна! (ще се изненадате кой е таткото)

Честито: Певицата Аксиния е бременна! (ще се изненадате кой е таткото)
5 (100%) 1 vote

Аксиния е бременна, бащата на детето й е южнокореец!

32-годишната певица Аксиния чака бебе от южнокореец. Поп фолк дивата замина в Америка да си търси късмета, а си намери съпруг. Той е с южнокорейско потекло и е доста богат.

Аксиния

Певицата Аксиния чака първото си дете

Мъжът се казва Майкъл Чой и работи в голяма международна компания в САЩ. Двамата са сключили брак преди година на скромна церемония. И сега Аксиния е бременна в осмия месец.

„Мъжът ми е страхотен! Свири на китара, играе волейбол, има сериозна работа. Стабилен мъж, може да му се има доверие, да му се разчита. Аз съм по-артистична и има хубав баланс“, хвали се певицата.

Роднини и приятели останали изненадани от избора на изпълнителката. Но след като се запознали с него били доста очаровани.

За Аксиния музиката е останала на заден план. В момента тя пее само на караоке и няма намерение това да й стане отново професия.

Признава, че докато се занимавала с пеене чувствала нещо средно между анорексия, невроза и булимия. Успяла да се спаси от този кошмар, но това й коствало доста усилия.

„Чрез самообучение успях да изляза от това, но щеше да е по-лесно, ако имаше някой до мен. Това е много коварна болест. Научаваш се да се криеш, защото се срамуваш да го признаеш”, разкрива ужаса, пред който преминала певицата.

В Америка тя е се развива професионално в областта на здравословното хранене. В Ню Йорк помага на хора със здравословни проблеми, като разговаря с тях на гореща телефонна линия. И ги насочва към определени специалисти.

Аксиния се занимава активно със спорт и тренира възрастни хора, което е другата й голяма страст. Мечтата й е да работи в голяма компания, която вероятно ще осъществи след раждането на бебето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар