Слави Трифонов: Ако не опростим милионите на мюфтийте, ще станем Косово, така ли?! (виж как кипна)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов е обезумял от погнуса и възмущение!

Шоуменът Слави Трифонов не може да си намери място от гняв, възмущение и погнуса от управниците. И решението им да опростят над 8 милиона дълг на Мюфтийството. Ето как изригна Дългия:

Слави Трифонов

Слави Трифонов кипна в мрежата

„Преди една седмица в Министерски съвет се събраха премиерът, патриархът и главният мюфтия. Помните за какво се събраха, нали?

Събраха се заради едни пари. И по-точно – да се опростят 8 млн. лв. на Мюфтийството и да се трасира пътят на Православната църква и Мюфтийството към безпроблемното прибиране на минимум 21 млн. лв. годишна държавна субсидия.

След срещата за тия пари, главният мюфтия на няколко пъти употреби думата „мир“ пред медиите. И намекна, че България е можела да последва съдбата на съседни страни от региона – скандален намек за Сърбия и Косово.

Т.е. опрощаването на 8 милиона лева на Мюфтийството ни пази да не станем като Косово?! Така ли?

Въпреки, че българите християни и българите мюсюлмани живеем заедно в разбирателство, етническият мир у нас продължава да се продава доста добре.

През годините с насаждане на страх от етнически конфликт можеше да си вкараш етническа партия в Парламента, можеше да си вкараш парламентарна група от ПатрЕоти, а днес – може да пробваш да си спестиш и едни 8 милиона лева.

И докато у нас се търгува с етническия мир, по света през последните дни се случиха ужасяващи неща. Един терорист, обикалял наскоро из България, разстреля 50 мюсюлмани в Нова Зеландия, а друг терорист уби трима души в холандския град Утрехт.

И сега си представете – премиерът, патриархът и главният мюфтия на България отново се събират и в съвместно обръщение заклеймяват крайните идеологии, каквито са радикалният ислям и неонацизмът?

Трудно ви е да си го представите? Ами да – как ще се съберат, щом не става въпрос за пари?“, коментира Слави Трифонов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар