Майката на Халваджиян с пенсия от 12 бона в евро (Бившата балерина живее в Италия)

Гласувайте за статията

Майката на братя Халважиян истинска баровка, прибира по 12 хиляди евро пенсия и е омъжена за италиански богаташ

Юлия, майката на Маги и Джуди Халваджиян е пенсионерка, но живее в охолство. Тя е омъжена за богаташ в Италия. Но и има колосална пенсия от 12 хиляди евро на Ботуша.

Бившата балерина рядко се прибира в родината. И ако това стане е само да види синовете си. За последно бе видяна на един от лайфовете на шоуто „ Като две капки вода” преди година.

Снимка: Ретро

Именно възрастната дама, която от години живее в Италия светнала Маги за имитаторския формат. Тя му обърнала внимание, че шоуто е хитово на Ботуша и го съветвала да купи правата и да го направи в България.

Продуцентът послушал родителката си и не крие, че идеята за Капките е на 74 годишната му майка. Която била щастлива с успехите, които жънат синовете й. Които виждала единствено през лятото когато ходят на почивка в Италия.

Юлия се установила на полуострова по Татово време заедно с бащата на синовете си, който бил кукловод.  На Апенините тя се захваща с преподаване на класически балет. Съдбата не я гали защото мъжът и почива внезапно от инфаркт. Като току що е бил назначен за спортен коментатор в РАИ.

Вдовицата, която трябва да издържа двете си деца бързо се взема в ръце след трагедията. През 1995 година тя се омъжва за втори път. Като новият й съпруг е шеф на фирма за гранитогрес. Въпреки, че свързва живота си с богаташ тя работи през целия си живот. А когато спира получава колосалната си пенсия.

Маги споделя, че не се тревожи за майка си. Той е гневен обаче, че ако не бе емигрирала в Италия в родината й е определена 160 лева пенсия. Макар винаги да си е плащала осигуровките, предават от retro.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Майката на Халваджиян с пенсия от 12 бона в евро (Бившата балерина живее в Италия)”

  1. дума

    мар. 20. 2019

    !2000 евро на месец ли? Подобни пенсии в Държавното осигуряване на страните от ЕС не съществуват.Това е възможно само ако:1.Пенсията се получава от „Радио Ереван“.2. Рента от ДЦК купени на нейно име от някой си.3.Поредната рекламна партенка на халваджиите.Можете ли да си представите една балерина,какви доходи трябва да има за да си позволи подобни отчисления в частен пенсионен фонд?Все едно,че е балдъза на Бил Гейтс.

Добавете коментар