Златка Райкова и Благой разкриха най-големите си фобии (Какво още споделиха?)

Гласувайте за статията

Златка Райкова и Благой не искат да дават повече интервюта след „Биг Брадър“

Златка Райкова и Благой Георгиев отказват всякакви интервюта през последните месеци, а единственият човек, който успя да ги накара да говорят за връзката си беше Азис. Поп фолк изпълнителят започна ново начинание. Той ще прави онлайн предаване, което ще излъчва в социалната мрежа Фейсбук.

Като всеки начинаещ поп фолк изпълнителят имаше някои проблеми със снимането, но обеща да се поправи в следващите епизоди на новото му шоу. Първи гости на Азис бяха Златка Райкова и нейният любим Благой Найденов. Макар поп фолк изпълнителят да се опита да заблуди феновете, че е поканил само Благой, след няколко секунди се появи и Райкова. Тя призна, че с Благой все още са на етап „пътно един до друг“ и не се разделят нито за миг.

Двойката призна, че се е съгласила да даде интервю на Азис само, защото им е приятел. Като първи гости в новото начинание на поп фолк изпълнителя, те се надяват да са му на късмет.
Пред Азис влюбената двойка разкри своите най-големи фобии и факти от живота си, които не е споделяла досега. Благой призна, че е страда от алергия към тополи и други растения. Златка от своя страна разкри, че има фобия от мишки. Досега плеймейтката никога не е споделяла този факт, за да не се възползват в някои от риалити форматите, в които е участвала. Райкова категорично заяви, че е приключила с всякакви риалити формати, защото е „била навсякъде двукратно“.

Благой пък се похвали, че може да прави всичко в едно домакинство, но Златка не му дава. Според нея това е задължение на жената. Георгиев само изхвърля боклука, защото Райкова се страхува от мишки.

Благой похвали и кулинарните умения на Златка, която прави много хубави спагети със скариди.

Златка Райкова и Благой Георгиев отказват всякакви интервюта сн. Инстаграм

Златка Райкова и Благой Георгиев отказват всякакви интервюта сн. Инстаграм

Двамата не скриха и нещо, което видяхме в „Биг Брадър“, а именно, че много се ревнуват един друг. Според Благой, когато обичаш някого, няма как да не ревнуваш.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар