Бони отговори на предизвикателството на Софи Маринова (Ще я видим ли като булка?)

Гласувайте за статията

Бони сподели как я е променила славата

Бони отговори на предизвикателството на Софи Маринова  за сватба. Поп фолк изпълнителката разкри има ли време за любов и как я е променила славата за всички години на сцената. „Не се чувствам главозамаяна, даже до ден днешен се притеснявам. Имам приятелка от 25 години, която ми казва, че съм същата, даже съм станала още по-земна и търпелива.

Славата ме кара да се чувствам смирена. Бях убедена, че ще си осъществя мечтите, но това в никакъв случай не ме е накрало да се главозамайвам. Това ми даде по-голяма увереност, че макар без подкрепа от семейство, родители, аз успях. Не мога да си кривя душата, че през годините съм работила с хора, които също са допринесли за този успех“, споделя Бони, пише show.blitz.bg.

Поп фолк изпълнителката сподели и остава ли й време за любов. „Любовта е винаги в сърцето ми. Тя е винаги сред нас и ако човек съумее да бъде любов, той винаги ще има любов“, казва Бони. На въпроса има ли специален човек до нея, певицата отговоря: „Имам много специални хора, които ме карат да е усмихвам и да се чувствам специална“.

Бони сподели и мечтае ли да се види като булка и така отговори на предизвикателството на приятелката си Софи Маринова. Бони и Софи се засякоха в заведение и бъдещата булка покани своята приятелка на сцената, за да изпълнят заедно хита на Бони „Обичаш другата“. От сцената Бони се пошегува, че този текст не важи за Гринго, който може да обича само Софи.

„Да те споходи и теб това щастие. Сега си ти наред. Айде, трябва да те женим“, нареждаше Софи на своята колежка преди малко повече от седмица.

Бони отговори на предизвикателството на Софи Маринова за сватба сн. Фейсбук

Бони отговори на предизвикателството на Софи Маринова за сватба сн. Фейсбук

Но амбициите на Бони са различни. „Моите амбиции са различни, свързани а в друга насока – да изуча детето си, да свърша работата си. Една жена винаги може да се види като булка, това е най-лесното. Много хора вдигнаха сватби за реклама, след което се разведоха. Това не е най-важното за мен на този етап“, споделя поп фолк изпълнителката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар