Меган Маркъл отново пред обществото заради трагедията в Нова Зеландия

Гласувайте за статията

Меган Маркъл излезе на светло заради жертвите в Нова Зеландия

Меган Маркъл отново излезе на светло. Въпреки че е силно бременна, херцогинята на Съсекс се появи пред обществото. Неочаквано, тя се появи в център на Нова Зеландия в Лондон, където изрази съболезнования за случилото се.

Въпреки че Меган е пред раждане и практически трябва да си седи у дома и да си почива, тя настоя да напусне уединението си, за да изкаже съболезнования на народа на Нова Зеландия. Тя и принц Хари посетиха островната държава през октомври миналата година.

Пред домакините Меган споделила, че смята за свой личен дълг да отдаде почит на загиналите по време на терора в Крайстчърч, по време на срещата в Лондон. И изказа съболезнования за загубата на семействата.

„С дълбока обич“ и „Ние сме с вас“, написала Меган по повод на трагедията. С Хари се подписаха под посланието си, след което се оттеглиха.

Меган използва и традиционния поздрав на потриване с нос, за да се поздрави с върховния комисар на Нова Зеландия Джери Мейтпарае. След това положиха букети цветя и тихо отдадоха почит на жертвите на трагедията.

Меган и Хари очакват първото си дете в началото на април. Херцогинята, която е в много напреднала бременност официално вече не е част от кралския протокол. Заради състоянието си тя ще остане в отпуск по майчинство до есента. Меган обаче настоя да се срещне с новозеландската делегация, за да покаже, че цялото британско кралско семейство ги подкрепя в този ужасен момент. А като посланици на кралството, тя и Хари се чувстват още по-лично съпричастни към случващото се там.

Меган Маркъл излезе на светло сн. Инстаграм

Меган Маркъл излезе на светло сн. Инстаграм

Жестът й определено трогна всички и започна да разбива представите за алчно и меркантилно момиче, което се интересува само от скъпи рокли и вниманието на медиите. А фактът, че Меган буквално рискува да роди, но да окаже подкрепа на страдащите, още повече трогна обществото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар