Уроци по кралски: Кейт и Елизабет за втори път заедно след сватбата й с Уилям (Снимки)

Гласувайте за статията

Кейт взима директни уроци по кралски етикет директно от кралицата

Кейт и кралица Елизабет за първи път се събраха от 2012 година насам. Настоящата и бъдещата кралица на Англия почти не са имали съвместни солови изяви, но преди дни това стана факт. След като през май миналата година нейно величество помоли Меган да я придружи на посещение, сега на Кейт се падна честта да стои до кралицата на посещение в „Кингс Колидж“, в Лондон.

Нейно величество по принцип бе доста заета да демонстрира близките си отношения с Меган и да парира слуховете, че не я харесва, заради което и Кейт остана на заден план. След като неуредиците между двете снахи бяха решени, а въпросът с разделението на администрацията — приключен, Елизабет явно е решила, че е крайно време да реши и йерархичните въпроси.

Тя и Кейт посетиха „Кингс Колидж“, където разгледаха най-новите технологични иновации разработвани в университета, а освен това откриха и най-новия кампус в университета.

Двете дами демонстрираха отлично чувство за хумор и добро настроение. Това е втора съвместна изява на Кейт и кралицата. За първи път те се появяват заедно през 2011 година, когато Елизабет разглежда сватбената рокля на Кейт по време на частна обиколка в Бъкингамския дворец.

След това през 2012 година направиха една съвместна изява, а оттогава — насам двете не са виждани заедно, освен на официални изяви с останалите членове на семейството.

Кейт и кралицата отново заедно сн. You Tube

Кейт и кралицата отново заедно сн. You Tube

По всичко изглежда, че кралицата напълно одобрява Кейт, тъй като визитата им мина по конец. Дори нещо повече — Елизабет беше изцяло в розово, което според мнозина е ярък показател колко много харесва снаха си. Отдавна кралицата използва цветовете като начин да изрази мнението си. Жълтият й костюм на сватбата на Кейт и Уилям бе показател, че не одобрява особено новата си снаха. А ледено синия на венчавката на Меган и Хари бе явен знак, че никак не харесва случващото се около Меган. Но все пак я прие и реши да й даде шанс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар