Бомба: Ваня Щерева плаши с мутри! (виж срещу кого се нахвърли)

Бомба: Ваня Щерева плаши с мутри! (виж срещу кого се нахвърли)
5 (100%) 1 vote

Ваня Щерева се закани с мутри на графитаджия!

Ваня Щерева е бясна на неизвестен художник. Писателката и певица се разгневи срещу неизвестен мъж, който изрисувал с графити магазин на нейна приятелка.

Ваня Щерева

Ваня Щерева се прави на мутреса

Бившата брадърка, която имаше свалка с победителя в един от сезоните на Вип Брадър Тото от СкандаУ не е на себе си от ярост. Тя обеща да хване мистериозният извършител и да му прати… мутри.

„Моля, ако някой познава такива хора, които серат със спрейове, да ги предупреди да внимават с това графитеното на Малките Пет кьошета. В понеделник ще задействам процедура по поставяне на камери, и минат ли втори път…

Не на полиция. Едни момчета познавам. Чупят ръчички. И пръстенца. Тъй че спрей да не може да натиснеш“,закани се на личната си страница писателката.

Пръв в мрежата откликна колегата й от реалите формата Джейсън Брад Люис.

„Има една субстанция, с която се третират ремонтирани сгради и т.н. и графитите се стичат и не остава нищо. Има и едно устройство против спрейове… бухалка се нарича.

Аз така преди години хванах един и му напръсках вратлето, ритнах го 2 пъти и направи кафява боя в гащичките. Има оправия“,отговори й ексцентричният певец.

Ваня Щерева веднага отговори. Но този път бе далеч по-мека в изказа си. „Да, Джудж, тук ни пусна една дама въпросния продукт. Ще го минем с него и няма да се занимаваме с бой, че то си е разправия“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар