Наум Шопов за Теа: 80% от времето сме на различно мнение! (Отказват ли се от сватбата?)

Гласувайте за статията

Наум Шопов призна, че първата целувка с Теа е била провал

Наум Шопов разказа за живота си на екран и извън него пред Мариан Станков – Мон Дьо. Екранният д-р Тасев разкри, че нищо в живота му не върви по план, но в това няма нищо лошо. „Нищо в моя живот не върви по план. Казвам го в най-добрия смисъл. Когато бях в пубертета и преди това, винаги съм смятал, че ще стана актьор. След това плановете ми рязко се промениха и реших, че не искам да имам нищо общо с актьорката професия и искам да бъда само лекар.

Усещах, че актьорската кариера не може да ме удовлетвори в дългосрочен план. В университета обаче се случи така, че отново се завърнах към актьорската професия и сега се занимавам с нея успоредно с медицината“, споделя Шопов пред Мон Дьо. Съвсем скоро той взе своята диплома за пластичен хирург и вече практикува професията си. Наум призна, че няма постоянен договор за лекар, но дава дежурства в „Пирогов“ като доброволец.

В момента обаче се е отдал на снимките на хитовия медицински сериал „Откраднат живот“, където успешно влиза в ролята на д-р Тасев.

Наум говори и за личния си живот пред Мон Дьо. Само преди няколко месеца д-р Шопов се сгоди за голямата си любов – Теа Минкова. Любовта се появява при Наум „много странно“. Двамата се познават още от училище, но любовта пламва много по-късно. „Теа е най-грижовният и най-отдаденият човек, когото познавам. С нея 80% от времето сме на различно мнение, за каквото и да било. Постоянно водим разни разговори в това да убедим другия и да му покажем, че нещата не стоят така, както ги вижда той“, признава Наум за връзката си с неговата любима.

Както всяка друг двойка и те имат трудности, споделя д-р Шопов, но за момента „нещата им се получават“. „Ние наистина сме много влюбени, защото харесваме много от нещата, които харесва другия. Обичаме да правим нещата, които обича да прави и другия. Това прави времето, което прекарваме заедно, пълноценно“, разкрива Наум.

Първата целувка

Д-р Шопов си спомня и първата целувка с Теа. „Да, помня го. Беше доста смотана ситуация. Тръгнах да я изпращам и тръгнах да я целуна, но тя не го разбра и си завъртя главата. Стана така, че я целунах по челото. Бях готов да потъна в земята. Стана ми супер неудобно и после не знаех как да подходя към тази ситуация и към това, което се е случило“, спомня си Наум.

„Страшно притеснен бях“, споделя още Шопов. Той не се осмелява да направи още един опит за целувка същата вечер. Това няколко дни по-късно.

Докато се подготвя за изпитите в университета Наум живее при свой приятел и двамата ядат само консерви. На помощ им се притичва Теа, която прави страхотна мусака. В следващите години на този ден тя прави отново мусака на своя любим.

Наум Шопов призна, че първата целувка с Теа е била провал сн. Фейсбук

Наум Шопов призна, че първата целувка с Теа е била провал сн. Фейсбук

Теа и Наум „все още искат да се оженят“, но в момента са твърде заети. „Но със сигурност ще го направим“, категоричен е Шопов за бъдещите планове за сватба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар