Неделя Щонова разпали страстите в мрежата!

Неделя Щонова разпали страстите в мрежата!
5 (100%) 1 vote

Неделя Щонова накара доста мъже да се изпотят от снимката й!

Чаровната д-р Неделя Щонова изпоти мъжката част от социалната мрежа с последната си снимка. Позата, в която е застанала, е определено спортна. Но не един и двама открито започнаха да въздишат и да точат лиги по перфектната й фигура.

Неделя Щонова

Неделя Щонова изпоти мъжете

А целта на лекарката със сигурност беше друга. Ето какво сподели тя преди часове:

„Нашето тяло е безценен дар. Всеки човек би трябвало да смята тялото си за безценен дар. Нашето тяло е чудно творение с неописуема красота и се явява мистерия извън човешките възприятия.

Но то е толкова деликатно, че една дума, един дъх, един поглед, едно „не“ или мисъл могат да го увредят. Ето защо в деня, когато науката започне да изучава и явленията от нефизическо естество, за едно десетилетие тя ще постигне повече напредък, отколкото през всички предишни векове на съществуването си.

Науката ще напредне истински, ако изучава И нематериалното. Защото животът винаги ще си остане уравнение, което не може да бъде решено.

Да, той съдържа някои известни факти. „Неизмеримите обаче, невидимите, като интуиция и дух, са особено важни.”

Знаете ли на кого са тези думи? Тези думи са на геният, който освети света. На един човек, който вдъхнови народите да се обединят в името на мира и науката.

Който ме е вдъхновявал през всичките тези 19 години да бъда посветена на това, което правя – научно базирана здравна журналистика. На един човек, когото обожавам – Никола Тесла.

Обичам този Вълшебник! Защото в духът има невероятно електричество, потенциал, магнетизъм и магнитна индукция…“, заяви Неделя Щонова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар