Башар Рахал оплю луксозен хотел, сравни го с Балкантурист! (виж тук)

Башар Рахал оплю луксозен хотел, сравни го с Балкантурист! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Башар Рахал не се притеснява да изказва публично мнението си!

Актьорът Башар Рахал отново отвори голямата си уста и оплю луксозен 4-звезден хотел у нас. Той все пак беше така любезен да спести името на хотела и да не го излага публично, но го сравни с Балкантурист:

Башар Рахал

Башар Рахал оплю известен наш хотел

„От няколко години правя обучения. Опитвам се да оправя тъй наречения „къстъмър сървиз“. Днес отново бях впечатлен от „страхотния“ такъв.

Отседнахме за една вечер в 4 звезден хотел, на цената на добър 4 звезден такъв някъде в Бали. Няма да коментирам обслужващия персонал. Мили, усмихнати и безхарактерни. Такива са защото нямат характера да си гонят задачите с любов.

В ресторанта всички хора бяха на забавен каданс, пременени с костюми по-големи като размер от крехкото им телосложение. Пристигнах на тъй наречената шведска маса… поредния соц погром.

Кисело сирене, пушено сирене, краставички нарязани по атрактивен начин, чушка печена паднала на земята, посуда от която лъха на стар стил…

Пичове миринджеи, ако искате вашите хотели да изглеждат като европейските такива, моля ви вкарайте малко страст и любов в това, което правите. Хората не са виновни, те имат нужда от обучение, както и вие.

А, и последно, моля ви спрете с Роксет в ресторанта, много допълва картинката на Балкантурист. Много бих искал да коментирам и яйцата и много други неща… но ще стане много дълго“, разпени се Башар Рахал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар