Асен Блатечки се върна при Диляна Попова (ФОТО)

Асен Блатечки се върна при Диляна Попова (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Асен Блатечки и Диляна Попова делят един покрив от шест месеца

От седмици се носи слух, че Асен Блатечки се е върнал при Диляна Попова. Мълвата вече е официално потвърдена от щерката на актьора. Очевидно семейните драми за актьора вече са останали в миналото.

Дъщеря му сподели в социалните мрежи, че е на пазар за детски играчки заедно с баща си и малкото си братче. По всичко личи, че тя обожава малкия Борил. Последната клюка гласеше, че Катерина не познава брат си, тъй като не желае да го вижда. Но това твърдение няма нищо общо с реалността.

Тийнейджърката няма нищо против баща й да е щастлив с друга. Тя вече е приела раздялата на родителите си и знае, че те никога няма да се съберат. Блатечки се разделил с Катя преди половин година. Двамата си дали сметка, че връзката им се е изчерпала и е по-добре всеки да поеме по пътя си.

Веднага след раздялата с Катя, актьорът се върнал при Диляна Попова. Двамата делят един покрив от почти половин година. Но не желаят да се шуми покрай връзката им.

Моделката споделя, че е човек с изключително силно чувство за справедливост, но иска да запази личния си живот само за себе си. Тя е на мнение, че каквото е писано да се случи, рано или късно то се случва, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар