Меган Маркъл била влюбена в келнер (Вижте още)

Гласувайте за статията

Бивша любов на Меган Маркъл я запознава с принц Хари

Меган Маркъл била влюбена в келнер. В живота на херцогинята е имало и други мъже, преди да срещне бащата на бъдещото си дете принц Хари. Канадецът Маркус Андерсън е един от тях. Той е един от най-близките приятели на бъдещата майка.

Изтчоник близък до Меган и Хари твърди, че Андерсън е вторият най-важен мъж в живота на херцогинята, след нейния съпруг. Според него между Мариус и бъдещата майка има по-специални отношения. Меган и Андерсън били толкова близки в миналото, докато тя била актриса, че дори се смята, че херцогинята е изпитвала повече от приятелски чувства към него за известно време.

„Според Меган, Маркус е добър, очарователен и с отлични социални умения“, казва източникът, пише reporter.mk.  За първи път двамата са видени заедно през 2017-та година. За тяхната близост обаче свидетелстват социалните мрежи. И ако сега на Меган и е забранено да има профили там, докато е била актриса, тя е общувала свободно с приятелите си в мрежата.

„Не знам какво ще правя без теб, мой скъп забавен приятелю… Толкова те обичам“, пише бъдещата майка.

Маркус е от Торонто. В Лондон пристига, когато е на 18 години. Първоначално е работел като келнер, а след това бързо успява да пробие в светските среди, създавайки много успешни приятелства. Маркус се запознава с Меган през 2011-та година, докато още е омъжена за първия си съпруг.

Източникът твърди още, че Маркус е този, който запознава херцогинята на Съсекс с много влиятелни и богати хора. Андерсън запознава бъдещата майка с Джордж и Амал Клуни.

Маркус е този, който запознава Меган и с бащата на детето й – принц Хари. Андерсън  организирал първите тайни срещи между херцогът и херцогинята на Съсекс, казва още източникът.

Меган Маркъл била влюбена в келнер сн. Туитър

Меган Маркъл била влюбена в келнер сн. Туитър

Според него Андерсън е човекът, който може да създаде на Меган най-добрия имидж в светските среди и би направил всичко за нея. „Маркус е човек, който може да общува и с кралицата, и с келнерката, и да накара и двете да се почувстват добре. Той е дискретен и изключително очарователен“, казва близкият приятел на Меган.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар