Кали с невероятна подкрепа от феновете след изповедта си (Вижте)

Гласувайте за статията

Кали получи подкрепата на феновете

Кали получи подкрепата на феновете. Вчера поп фолк изпълнителката се изповяда пред Венета Райкова. Пред нея Кали разкри истинските причини за раздялата с бащата на третото си дете – Владимир. Поп фолк изпълнителката подчерта, че това е нейната версия и той има право на отговор и ако иска, може да каже своята.

Кали бе категорична, че интервюто за „Папараци“ е единственото, което дава и не й е приятно да говори за неща, свързани с личния й живот. „Да, разделих се с бащата на третото си дете. Това не е първата ни раздяла. Ние имаме няколко раздели с него през годините и аз съм била убедена винаги, че това е краят. Любовта ми към Владимир беше наистина огромна и жертвите, които съм направила, за да бъда с него, са огромни“, сподели поп фолк изпълнителката пред Венета.

Психически тормоз

Кали  разказа, че за всичките години, през които са били заедно, той не й е вярвал и я подлагал на психически тормоз. „Той не ми вярваше. Той не можеше да приеме моето свободно поведение, което до ден днешен, той поставя в кавички и ме нарича отново думичката с „к“. Много пъти съм наричана така“, изповядва се певицата. Тя казва, че е наричана така още преди да роди общото им дете Александър.

Първоначално поп фолк изпълнителката вярвала, че „това е любов“ и Владимир го прави от слабост и защото я иска само за него. Кали сподели, че двамата никога не са имали спокойна връзка. „Ние имахме връзка пълна с много емоции. За съжаление, голяма част от тях негативни, заради липсата на доверие, заради липсата на готовност да се справи с другите ми две деца“, обяснява певицата.

Кали признава, че връзката с Владимир я е задушавала. „С децата правим неща, които според Влади бяха грешни“, споделя тя. Поп фолк изпълнителката обаче е категорична, че няма да се срине и ще продължи напред.

Кали получи подкрепата на феновете сн. btv.bg

Кали получи подкрепата на феновете сн. btv.bg

След тежкото интервю, в което певицата се опита да се покаже като силна жена, феновете също я подкрепиха. „Много силно интервю, уважение за смелостта и откритостта“, „Винаги съм Ви харесвала! Вие сте силна жена! Желая Ви да намерите баланса и хармонията в живота си“, пишат те, за да подкрепят своята любимка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар