Синът на Десислава Радева стана звезда в Щатите

Гласувайте за статията

Той определено е повод за гордост

Наследника на Десислава Радева от първия й брак с депутата от БСП Георги Свиленски – Страхил, стана истинска звезда в Щатите.

При все, че у нас той се опитва да стои възможно най-далеч от светлините на прожекторите, се оказва, че наследникът на Десислава Радева е истинска волейболна звезда зад Океана.
Припомняме, че Страхил е студент там от 2016 година.

Десислава Радева

Той определено е повод за гордост

Неотдавна компетентно жури посочило именно наследникът на Десислава Радева и Георги Свиленски за спортист на годината. Призът бил присъден от ръководството на университета, в който учи Страхил.

Почетният плакет бил връчен на наследника на Десислава Радева от важни за ВУЗ-а персони. За негово огромно съжаление обаче майка му и баща му не присъствали на щастливото събитие и му се наложило да се задоволи само с аплодисментите на състудентите си.

Освен, че е сред волейболните асове на университетския отбор „Мустангс“, доведеният син на държавния глава Румен Радев има завиден успех и по останалите предмети. Заради успеха си той се нарежда сред студентите, получаващи пълна стипендия за обучението си. Благодарение на това той спестява огромни разходи на родителите си. Така на тях им се налага да му подсигуряват единствено джобните, пише

Кратка справка сочи, че стойността на стипендиите, които получават студентите във ВУЗ-а, варира между 14 и 15 хиляди долара годишно, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар