Бомба: Коцето и Криско правят обща компания! (още подробности)

Криско и Коцето влизат в тандем
0

Криско и Коцето ще вадят пари заедно!

Криско официално премина в лагера на чалга музиката. Снощи поп фолк изпълнителят Константин наистина е напуснал димитровградският мастодонт „Пайнер”. Неговият план да продължи с музикалната си кариера обаче включва и рапъра Криско.

Криско
Криско и Коцето влизат в тандем

В „Папараци” пуснаха кадри от новият клип на Коцето, като режисьор на лентата е Кирил Киров-Кико. За него се знае следното. Той е режисьор и на шоуто за имитации „Като две капки вода”, а е и съдружник на музиканта от Габрово в неговата музикална компания „Adamand”.

Кико снимал по-голяма част от клиповете на Кристиян Талев, както е истинското име на Криско и на неговото протеже Тита.

Освен Криско, Тита е единствената певица в лейбъла, която носи пари. В клипът е и рапърът Боро Първи, но той още не е толкова комерсиален изпълнител.

Затова на нисичкият габровец минала идеята как да налази и чалгата, за да генерира по-тлъсти печалби.

И тримата за замислили доста печеливш план. Те ще направят чисто нов лейбъл, който ще продуцира новоизгряващи и вече доказали се имена в лекия жанр.

Новата компания ще се представя от известното име в този род музика – Коцето. Той ще е най-голямата звезда, която ще привлича нови кадри в компанията на тримата. В нея Криско ще е композитор, а Кирил ще снима клиповете.

Още миналата година Кристиян Талев даде заявка, че освен R&B и рап, възнамерява да се занимава и с поп музиката. Освен това рапъра ще работи в партньорство и с Любо Киров. Двамата вече си стиснали ръцете и са готови да теглят едно общо русло.

Схемата на габровеца е доста хитра и най-вероятно ще се окаже твърде печеливша. Криско възнамерява да обхване всички модерни музикални жанрове.

И така да стане заплашителна конкуренция както на „Пайнер”, така и на Саня Армутлиева, и на всички по-известни български лейбъли.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.