Дарина Павлова заведе Марта Вачкова и Владо Пенев в Италия! (запозна ги с Пласидо Доминго)

Дарина Павлова заведе Марта Вачкова и Владо Пенев в Италия! (запозна ги с Пласидо Доминго)
5 (100%) 1 vote

Дарина Павлова покани Марта Вачкова и Владо Пенев в Италия!

Дарина Павлова и Владо Пенев се отдадоха на почивка в чужбина. Заедно с тях е и дългогодишната приятелка на Мадам Мулти, актрисата Марта Вачкова. Тримата си устроили ваканция в Милано, където прекарват повече от добре.

Дарина Павлова

Дарина Павлова срещна Марта и Владо с Пласидо Доминго

Вдовицата на гръмнатият бос на „Мултигруп” и дъщерята на големия Григор Вачков са близки приятелки от години. Двете често си устройвали пиршества по женски. Но сега към тях се присъединил и екранният проф. Цонев от хитовата лекарска поредица „Откраднат живот”.

Триото вечеряло в известен италиански ресторант, ситуиран точно срещу катедрала „Дуомо”. Там хапването излиза поне няколкостотин евро. Приятелите обиколили и доста забележителности в града.

След това приятелите отидоха на опера, след която имаха огромния късмет и щастие да се снимат лично с великия тенор Пласидо Доминго. Кога ще се завърнат у нас, не е ясно, но е сигурно, че си прекарват повече от чудесно.

Дарина Павлова и Марта Вачкова се познават още от студентските години и оттогава поддържат връзка. Двете разкриват, че искат да работят и по общ проект.

И може времето е дошло, защото стана ясно, че датската кинолегенда Биле Аугуст ще снима филм за цар Борис Трети в столицата. А продуцент на лентата ще е именно съпругата на мутренския бос Илия Павлов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар