Сестрата на Лили Иванова вдигна грандиозен скандал в съда

Гласувайте за статията

Тя вярва, че в крайна сметка справедливостта ще възтържествува

Сестрата на естрадната прима Лили Иванова – Магда, вдигна лют скандал в съда.

Запознати издават, че сестрата на Лили Иванова води дело за 122 лева срещу застрахователна фирма.

Лили Иванова

Тя вярва, че в крайна сметка справедливостта ще възтържествува

При последното заседание, Магда вдигнала съдебната зала във въздуха. При все, че е трудно подвижва, сестрата на Лили Иванова повишила тон, след което изпаднала в истерия. Това се случило, след като научила, че от застрахователната компания се опитват да минат тънко, предлагайки й споразумение.

Магда обаче била категорична, че ще ги съди до дупка и вярва, че в крайна сметка справедливостта ще възтържествува. Нито преклонната й възраст, нито множеството й заболявания, които я измъчват, не я спрели да води съдебната битка.

Припомняме, че през пролетта на 2016 година, сестрата на Лили Иванова бе пометена от лекотоварен автомобил. Инцидентът се случи в близост до блока, в който живее от години.
Заради случката, кракът й бе потрошен на няколко места и се наложи да претърпи тежка операция. Магда остана прикована към леглото и се придвижваше само с помощта на бастуна месеци след инцидента.

Обезщетението за причинените неимуществени вреди от шофьора обаче така и не идвало. Поради тази причина тя решила, че ще заведе дело. След дълго ходене по мъките, тя все пак получила исканите 5 500 лева, но застрахователната компания се опитала да си спести лихвите в размер на 122 лева, както държавната такса, разходите по адвокати и останалите разноски, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар