Цветелина Грахич тъгува по Годжи

Гласувайте за статията

Певицата публикува снимка от доброто старо време

Позабравената вокалистка от „Ку-ку бенд“ Цветелина Грахич не скри, че тъгува по бас китариста от бенда Георги Милчев-Годжи.

Тя дори пусна в профила си в социалната мрежа стара снимка, на която са с Годжи и изглеждат доста щастливи.
Припомняме, че във времето, в което Цветелина Грахич бе част от екипа на Слави Трифонов, се мълвеше, че между нея и Годжи има нещо повече от колегиални отношения. Мълвата обаче носеше, че двамата крият връзката си от страх от Слави Трифонов.

Цветелина Грахич

Певицата публикува снимка от доброто старо време

Отново според слуховете, това което е имало помежду им, прекъснало, след като Цветелина Грахич напусна бенда. Тя реши да си даде възможност, започвайки собствена кариера, но към днешна дата не може да се похвали със сериозни успехи. Дори напротив – кариерата й е доста колеблива, с тенденция към спад.

Очевидно и графикът й не е толкова натоварен, след като певицата с босненски корени намира време да се рови в старите снимки.
А не е изключено просто да се опитва да даде някакъв знак на бившия си колега.

При все, че към днешна дата Годжи е щастлив с половинката си, която го дари с дъщеричка, не е изключено да се изкуши и да кривне от правия път. След провокацията от страна на Грахич, половинката на Годжи вероятно ще го държи изкъсо, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар