Теодора Духовникова с горещи разкрития за сериала „Дяволското гърло“

Гласувайте за статията

Актрисата втрещи всички с разказа си

Актрисата Теодора Духовникова направи горещи разкрития за хитовия български сериал, който се излъчва в ефира на Нова тв – „Дяволското гърло“.

Криминалната драма вълнува зрителите на Нова тв отскоро, но пък за сметка на това успя да ги завладее от раз.
Почитателите на сериала са наясно с факта, че Теодора Духовникова влезе в ролята на следователката Мия Язова. Тя си партнира с Владимир Карамазов, който е най-добрият й приятел в реалния живот.

Теодора Духовникова

Актрисата втрещи всички с разказа си

За хората около тях е ясно, че приятелството им се лъкатуши между двете крайности. Докато помежду им цари мир и любов, в следващия момент избухва лют скандал. Именно такъв избухнал и по време на снимките в моргата за сериала „Дяволското гърло“.

„Владо беше снимал един час повече от мен в моргата. Излязохме отпред и аз го попитах – Владо, искаш ли да си минем текста за аутопсията. И започнаха страшни неща, крясъци, долни обиди, като между кръмчар и кръчмарка. Всичките неща, които не искаш хората да знаят за теб и за другия, ние ги крещим. От екипа не бяха виждали такова нещо, притесниха се, отдръпнаха се настрани… На директора на продукцията и продуцентите лошо им стана, защото се карат главните герои. Ще има ли сериал?“, разказва Теодора Духовникова пред „Ева“.

Разбира се след този лют скандал нямало как снимачният ден да продължи. В крайна сметка обаче двамата се разбрали и на другия ден всичко вървяло по мед и масло, сякаш нищо подобно не се е случвало, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар