Ненчо Балабанов удари дъното

Гласувайте за статията

Актьорът цепи стотинката на две

Актьорът и певец Ненчо Балабанов, който до неотдавна жънеше успех след успех, удари дъното.

От близкото обкръжение на Ненчо Балабанов издават, че към днешна дата е сериозно притеснен за финансовото си състояние. Работните му ангажименти рязко са намалели и почти клонят към нулата. Съответно това е ударило и по личния му бюджет.

Ненчо Балабанов

Актьорът цепи стотинката на две

Напоследък Ненчо Балабанов, който се прослави с уменията си на имитатор, разчитал единствено на приходите от театралните представления, които не са никак добре платени.
Покрай споходилата го слава преди няколко години от предаванията на Халваджиян, актьорът свикнал да получава солидни хонорари като водещ на партита и светски събития.

Отделно от това, той се радвал и на завидни постъпления от участието си в Господарите. От близкото му обкръжение издават, че славата бързо успяла да го замае и той се отказал от актьорската си работа.

За разлика от останалите си колеги в Господарите като Малин Кръстев, Милица Гладнишка, Герасим Георгиев – Геро, Румен Угрински и др., Ненчо Балабанов предпочитал да се прави на звезда и да трупа лесно спечелените пари. Той категорично отказвал да работи трудната и неблагодарна работа в театъра.

Поради тази причина и режисьорите започнали да го търсят все по-рядко. Вероятно, ако днес актьорът трябваше да избира, не би тръгнал по същия път, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар