Мария Игнатова пропищя

Гласувайте за статията

Тв водещата е сериозно притеснена за бъдещето си

Водещата на предаването „Господари на ефира“, което в началото на годината бе свалено от ефир – Мария Игнатова, пропищя.

По всичко личи, че Мария Игнатова е сред онези служители на шоуто за гафове, които разчитат основно на доходите си от него.

Мария Игнатова

Тв водещата е сериозно притеснена за бъдещето си

Откакто е спряно излъчването на Господарите, блондинката е без работни ангажименти. Това я е докарало до тежка депресия. Тя е наложила и сериозно ембарго на отношенията си с Димитър Рачков или по-скоро на липсата на такива след поредната им раздяла.

И докато графикът на Рачков е запълнен на максимум с ангажименти, то Мария Игнатова далеч не може да се похвали с нещо такова. Комикът не разчита единствено на доходите си от Господарите, тъй като в момента той се изявява като водещ заедно със Зуека на сцената на „Като две капки вода“.

Същевременно „Забраненото шоу на Рачков“ се радва на огромен интерес. Билетите за шоуто му се харчат като топъл хляб, при все, че са на цена между 60 и 80 лв. всички билети за шоуто му до края на април, са изчерпани.

Прави впечатление, че напоследък Мария Игнатова страни и от медийния интерес. Тя се оплакала на свои дружки, че е вдигнала ръце от огромния интерес към отношенията й с Рачков. Игнатова се е зарекла, че няма да гъкне повече по темата, за да не допринася допълнително за шума, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар