Кейт Мидълтън събра всички погледи

Гласувайте за статията

Херцогинята за пореден път смая всички с ослепителната си визия

Херцогинята на Кеймбридж – Кейт Мидълтън за пореден път успя да събере всички погледи.

За никого не е тайна, че тя си спечели славата на херцогинята с красивата усмивка, безупречна и изключително изчистена визия.

Кейт Мидълтън

Херцогинята за пореден път смая всички с ослепителната си визия

Принц Уилям и Кейт Мидълтън отбелязаха Деня на Св. Патрик в Лондон, наблюдавайки парада на Първи батальон на Ирландската гвардия.
Кейт Мидълтън спази традицията да носи зелено в деня на светеца, сочен за покровител на Ирландия. За случая тя бе заложила на тъмно зелено палто в съчетание с шапка в същия тон.

Херцогинята на Кеймбридж спази и обичая да раздаде букетчета от детелини на офицерите, отбелязва БТА. Китка получи и талисманът на гвардейците – хрътката Домнал.
Принц Уилям, който е полковник от Ирландската армия, също бе пременен в униформа, съгласно традициите.

Тези дни стана ясно, че принцът е искал съвет от дядо си – принц Филип, преди да вземе решение да заживее отделно от брат си Хари и съпругата му Меган Маркъл.
Припомняме, че младоженците ще имат нов дом в резиденцията Фрогмор Хаус, която е част от двореца Уиндзор. Именно там ще се преместят принц Хари и съпругата му, след появата на първородната им рожба.

Кралица Елизабет Втора е дала съгласието си принц Хари и съпругата му да заживеят отделно, след като обитаваха заедно двореца Кенсингтън със семейството на принц Уилям, пише zajenata.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар