Гала направи шокиращо признание Преглеждания: 1750

0
Оценете този post

Блондинката се впусна в скандални откровения в ефир

Водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала, направи признание, с което шокира всички.

Блондинката се впусна в скандални откровения в ефир и призна, че всяка вечер прекалява с алкохола. Гала сподели, че не пропуска вечер, в която да не посегне към бутилката и допълни, че една чаша никога не й е достатъчна.

Гала
Блондинката се впусна в скандални откровения в ефир

Най-често Гала налита на червено вино, но уискито и водката също допадат на вкуса й. При все, че отначало Гала изтърси на майтап репликата: „Пия много“, по-късно тя затвърди признанието си. Тя бе категорична, че не си поплюва и глътката й се отваря много по-често от тази на половинката й Стефан Николов.

Тв водещата призна, че след края на предаването, оперативките, служебните и лични задължения, няма търпение да се прибере у дома и да си сипе чаша вино. Тя оставала до полунощ с чаша вино в едната ръка и сценарият за следващия ден в другата. Твърди, че питието й помага да изпусне парата и да заспи по-лесно.

Колкото и да твърди, че прекалява с алкохола, е факт, че през годините Гала никога не е била улавяна в неловки ситуации в резултат на алкохола. Плевенчанката твърди, че това се дължи на факта, че е калена и коленете никога не й се подкосяват, нито пък страда от тежък махмурлук, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.