Иван Христов скри шапката на всички

Гласувайте за статията

Продуцентът надмина всички очаквания

Продуцентът Иван Христов, успя да скрие шапката на всички.

Волно или неволно, откакто се замогна, Иван Христов изглежда се стреми да прилича на топ политиците.

Иван Христов

Продуцентът надмина всички очаквания
снимка: „Ретро“

В този ред на мисли, запознати издават, че Иван Христов е яхнал мегалуксозен електромобил „Тесла“. Ултрамодерното возило, е произведено в Калифорния от компанията на американския магнат Илън Мъск. Возилото е от най-високия клас и цената му е около 250 хиляди лева.

Отскоро суперавтомобилът е регистриран в КАТ и вече привлича всички погледи в центъра на София. Всеизвестен е фактът, че не са никак много нашенците, притежаващи това автобижу. Дори напротив, броят се на пръсти.

В световен мащаб новата придобивка на Иван Христов се радва на одобрението предимно на политически лидери и холивудски звезди.
Дори руският държавен глава Владимир Путин има това бижу в автопарка си. Подобна кола има и актрисата от „Отчаяни съпруги“ – Ева Лонгория, както и шефката на световната банка – Кристалина Георгиева.

Припомняме, че до неотдавна Иван Христов шофираше джип с марка „Тойота“ – същият като любимия служебен автомобил на министър-председателя Бойко Борисов. Премиерът често обикаля из страната именно с него.

По-късно Иван Христов купи същото возило и на съпруга си Ирина Тенчева. Наскоро обаче автомобилът се появи за продажба в сайтовете за автомобили, както и в социалната мрежа, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар