Стана ясна истинската причина за ареста на Явор Бахаров

Гласувайте за статията

Очевидно актьорът има сериозен проблем с нервите

Неотдавна актьорът Явор Бахаров за пореден път отбеляза челен сблъсък с органите на реда.

Припомняме, че както стана ясно, Явор Бахаров е буйствал в нощта на 3 март в един от популярните столични клубове. След случката, той бе арестуван и осъден по бързата процедура.

Явор Бахаров

Очевидно актьорът има сериозен проблем с нервите

Свидетели на екшъна разкриват, че актьорът се е държал изключително агресивно. От думите им става ясно, че гневът му бил породен от ревност по приятелката му Рая Пеева.
Явор Бахаров се появил в заведението малко след полунощ в компанията на половинката си и още една двойка, непозната за светския елит.

След като приятелката му Рая била заговорена от мускулест младеж, актьорът станал изключително агресивен. Според мълвата, която обикаля артистичните среди, Бахаров се разгневил, тъй като въпросният младеж бил бивше гадже на Рая.

Малко след като разговора между мускулестия младеж и Рая приключил, Явор потърсил сметка на приятелката си. Той демонстративно счупил чашата си в земята и захвърлил дамската й чанта.

След това той си тръгнал бесен от бара, а Рая притичвала след него в опит да го спре, за да му обясни ситуацията. След като в продължение на няколко минути двамата се разправяли на стълбите на НДК, Явор Бахаров хванал грубо приятелката си за ръката и я повлякъл след себе си.

Припомняме, че само месец преди този екшън, актьорът бе забъркан в побой в центъра на София, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар