Усмивката на щерката на Гала замръзна заради…

Гласувайте за статията

Мари се надява, че шините ще си свършат скоро работата

От близкото обкръжение на водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала издават, че усмивката на дъщеря й – Мари, е замръзнала.

Мнозина се запитаха какво се случва с Гала и каква е причината усмивката й да замръзне. Оказва се, че Мари е решила че ще се сдобие с перфектна усмивка. Поради тази причина и тя като много млади хора е поставила брекети, които да изправят зъбите й.

Гала

Мари се надява, че шините ще си свършат скоро работата

Тъй като наследницата на Гала не харесвала зъбите си, тя се решила да сложи шините, при все, че вече е млада дама, а не дете. Тя вярва, че те ще й помогнат да коригира усмивката си. Щерката на тв водещата се надява брекетите да свършат бързо работата си, за да ги махне и да се радва на страхотна усмивка.

Междувременно обаче вероятно докато това се случи, Мари ще е доста пестелива на усмивки. Нейни приятели издават, че откакто е сложила шините, красивата млада дава почти избягва да се усмихва. Те се надяват, че с времето Мари ще ги свикне и няма да й прави впечатление. Тогава вече ще може да се усмихва спокойно.

Още по-щастлива ще бъде, когато ги махне изцяло, тъй като вече са коригирали усмивката й и са я доближили максимално до тази на холивудските звезди, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар