Какво се случва с Меган Маркъл?

Гласувайте за статията

Херцогинята прекрати публичните си изяви

Мнозина от почитателите на Меган Маркъл се запитаха какво се случва с нея.

Причина за безпокойството им стана фактът, че херцогинята на Съсекс е отменила всичките си публични срещи и официални посещения.

Меган Маркъл

Херцогинята прекрати публичните си изяви

Оказва се, че Меган Маркъл няма да се появява публично или поне това няма да се случи скоро. Херцогинята е отменила всичките си официални ангажименти, тъй като е излязла в отпуск по майчинство, отбелязват британските медии.

През миналата седмица тя взе участие в последното за нея публично събитие преди раждането на отрочето им – Денят на нациите. Именно там херцогинята на Съсекс обяви, че се отдава на заслужена почивка и излиза в отпуск по майчинство.

Към днешна дата половинката на принц Хари, е в осмия месец от бременността си и вече тече трескава подготовка за раждането на първородната им рожба. Наследникът трябва да се появи на бял свят още през април.

Вероятно до последната минута ще текат залаганията какъв ще е полът на бебето, както и какво име ще изберат родителите му.
Междувременно на Острова се шушука, че по всяка вероятност бащата и полусестрата на херцогинята, ще посетят бебето веднага след появата му. Близки до семейството възлагат големи надежди щастливото събитие най-после да сложи край на враждата им, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар