Джина Стоева е непреклонна Преглеждания: 1617

Изпълнителката е била шута на непокорния Григор
0
Оценете този post

Изпълнителката е била шута на непокорния Григор

Певицата Джина Стоева е непреклонна и няма никакви намерения да премисли отново и евентуално да промени решението си.

След резила, на която я подложи половинката й по време на купона, организиран от Деси Слава, Джина Стоева тегли шута на Григор. При все, че певицата има прекрасна дъщеричка от него, тя е категорична, че не желае такъв мъж до себе си.

Джина Стоева
Изпълнителката е била шута на непокорния Григор

Припомняме, че Григор бе този, който заформи грандиозен пиянски скандал по време на партито, посветено на Борис (синът на Деси Слава) и боксьора Благой Найденов.
По време на купона Григор се развилня и заби кристална чаша в главата на колегата им Джордан. В последствие той дори напръскал с лютив спрей за самозащита големия син на Деси Слава – Майки и половинката й Благой.

Мнозина обаче се съмняват в решението на Джина Стоева и са на мнение, че това е просто трик, за да се разграничи от скандала, докато отзивите не отшумят.
Джина твърди, че скандалът се е случил в момент, в който тя е била в детската зала (при дъщеря си), която е извън помещението, в което се е разиграл екшънът.

След като се прибрали, Джина побързала да звънне на Джордан, за да му се извини и да се увери, че е добре. След това позвънила и на Деси Слава, за да й се извини, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.