Виктор Калев нанесе размазващ удар по Слави Трифонов

Гласувайте за статията

Шоуменът все още не може да му намери достоен заместник

Актьорът Виктор Калев нанесе размазващо тежък удар по бившия си шеф – шоуменът Слави Трифонов.

За никого не е тайна, че кастингът, който Слави Трифонов проведе в търсене на нов актьор, претърпя пълен провал. До този момент той така и не успя да намери достоен заместник на Виктор Калев, който напусна екипа му преди няколко години.

Виктор Калев

Шоуменът все още не може да му намери достоен заместник

Припомняме, че празнината в екипа на Слави Трифонов бе запълнена от Тодор Башиянов. Тъй като обаче се оказа, че той не може да бъде достоен заместник на Виктор Калев, шоуменът прекрати договора му през лятото на миналата година.

При все, че Башиянов изкара на заплата при Слави Трифонов почти пет години, той получаваше иронични упреци и подмятания на всяко предаване.
След раздялата си и с Тодор Башиянов, шоуменът се зае със задачата да намери достоен актьор, който да си партнира с Краси Радков и Мариан Бачев.

При все, че епизодите с кастинга на актьорите приключиха още през януари, до този момент гологлавият шоумен не е назначил никой от кандидатите.
За момента празнината в скечовете се запълва от сценариста Иво Сиромахов. Дали и кога шоуменът ще назначи нов актьор, с който да попълни състава, си остава загадка и само времето ще покаже, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар