Ани Салич шашна колегите си

Гласувайте за статията

Новинарката не спира да се фука с модни акскесоари

Новинарката на Нова тв – Ани Салич, шашна колегите си.

По всичко личи, че лицето на медията, е развързала доста сериозно кесията си. През последните няколко дни Ани Салич, която уж постоянно се бори за правата на бедните и онеправданите, се разхожда гордо със слънчеви очила за… 650 лева.

Ани Салич

Новинарката не спира да се фука с модни акскесоари

Тя се сдобила с тях след пролетния шопинг тур по магазините. Аксесоарът е от последната колекция на дизайнера Том Форд. Освен това става ясно, че Ани Салич се е възползвала от отстъпката, която предлага въпросната оптика, от която си е купила очилата.

Отстъпката е заради звездния й статус. Сумата, която Ани Салич похарчила за очилата не е никак малка, а колегите й издават, че с напредването на възрастта, е станала нездравословно суетна.

Те твърдят, че откакто се е развела с мъжа си Бранко, журналистката започнала да обръща значително по-голямо внимание на външния си вид. Тя не преставала да се фука с модни покупки в нюзрума на Нова тв.

„Да ѝ се чуди човек. Все се жалва, че гледа две деца. Синът ѝ Лазар е студент в чужбина, дъщеря ѝ Хана ходи на 5 вида частни уроци, а в същото време тя не спира да троши пари за себе си“, злословят колегите й по неин адрес.

Факт е обаче, че след раздялата си с Бранко, Ани Салич процъфтя и телом и духом, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар