Приеха Сашо Кадиев в болница по спешност

Гласувайте за статията

Тв водещият не може да си намери място от болки

Водещият на предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви – Сашо Кадиев, бе приет за пореден път в болница по спешност.

Той признава, че от близо месец насам е с влошено здраве. През това време той ходел на работа, но приемал силни обезболяващи, за да може да удържи болките в ефир. Причината за неистовата болка, е прещипан нерв. Той не се успокоявал дори и след спешните му посещения в болницата.

Сашо Кадиев

Тв водещият не може да си намери място от болки

Сашо Кадиев казва, че не знае какво е направил, но е станала беля. „Нерв ли прещипах, връзка ли – нямам идея. Но не мога да си мърдам дясното рамо и движението на ръката ми е сериозно ограничено“, жали се той. Заради сериозния дискомфорт и силната болка, която му причинява този проблем, той не може да спи нощем.

Катето Евро ставала посред нощите, за да го маже с всевъзможни илачи, за които се надявала, че ще облекчат състоянието му. Ефектът обаче бил нулев. Мнозина се запитаха защо Катето Евро се грижи за сина си, а не съпругата му Таня. Този въпрос обаче за момента остава без отговор.

Покрай редицата здравословни проблеми, които се събраха напоследък на актьора и тв водещ, той започнал да си мисли, че над него тегне някаква прокоба, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар