Димитър Барбуков – следващият разследван олигарх?

Димитър Барбуков – следващият разследван олигарх?
5 (100%) 1 vote
Димитър Барбуков запознал Баневи с Арабаджиеви

Строителният предприемач Димитър Барбуков вероятно ще бъде следващият олигарх, взет на прицел от Специализираната прокуратура – пише в. „Уикенд“, като се позовава на отлично осведомени източници. Те допълват, зе за разлика от Баневи и Арабаджиеви, той навреме се е сетил да офейка във Виена и да заличи следите от гешефтите си, което доста забавя разследването срещу него, като според източниците било свързано най-вече с данъчни далавери.

Димитър Барбуков е човекът, запознал Баневи с Арабаджиеви, чието приятелство обаче се оказа кратко и скандално. Строителният бос навремето работи като шеф в дирекция „Капитално строителство“ на Комсомола. От онези години е дружбата му с Николай Банев и втората му съпруга Дочка. С втората си жена Весела той става кум на сватбата на Николай Банев и третата му жена Евгения. Известни са подаръците, които си размениха парвенютата – ферари за Барбукови и яхта за Баневи.

Подобно на мнозина новобогаташи семейство Барбукови играят ролята на големи меценати на културата и спорта. За известно време богаташът от русенското село Пиргово дори има и театър на свое име – „Барбуков“. Той просъществува само няколко години.

Втората му съпруга Весела, която е с него от години, първо работи като секретарка във фирмата му. Амбициозната дама е родом от Земен и се изживява като една от най-богатите българки със собствен дом във Виена.

Димитър Барбуков и жена му Весела

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар