„Дързост и красота“ спря за втори път, този път май завинаги

Гласувайте за статията
Българите тотално загубили интерес към американската сапунка „Дързост и красота“

Тъжна вест за най-верните фенове на „Дързост и красота“ у нас – БНТ пак спря любимия им сериал и този път завинаги – пише в. „Уикенд“. Проучванията показвали, че българите тотално загубили интерес към сагата за семейство Форестър и ръководството на националната телевизия решило да не купува нови епизоди. Последната излъчена серия – 4080-ата, била гледана от едва 10 хил. души и формирала неефективен рейтинг от 0,3 пункта – отбелязва изданието.

Сериалът „Дързост и красота“ бе спрян за пръв път от БНТ през 2017 г при рейтинг от 0,79 пункта. Когато Коко Каменаров бе избран за шеф на „Сан Стефано“ 29 обществената медия обаче поднови излъчването на култовата американска теленовела. Форестър се завърнаха в българския ефир на 10 септември 2018 г., като режисурата на дублажа пак бе поверена на Людмила Кръстева. Тя ръководеше озвучаването на поредицата над 2 десетилетия.

„Дързост и красота“ стартира у нас през далечната 1993 г. Първоначално сериалът беше показван по Ефир 2, а после бе преместен по Канал 1.
В Америка „Дързост и красота“ се снима всеки делничен ден от годината. Основната работа се извършва предимно в павилионите на канал CBS в Лос Анджелис. Външните снимки са рядкост, но и не липсват съвсем.

БНТ вече няма да купува нови серии

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар