Анелия се натиска с Мистър България

Гласувайте за статията
Фолкпевицата Анелия в прегръдките на Румен Георгиев

Еротичен клип представи Анелия към новата си песен „Заради теб“. Във видеото пайнерката е полугола и се натиска в сауна с Румен Георгиев, който е Мистър България 2005 – пише в. „Уикенд“. И в самостоятелните си изяви певицата е доста провокативна, но в общите си сцени с мускулестия мъжага е направо скандална. Изненадата вероятно се дължи най-вече на това, че съвсем не се очакваше подобно смело поведение от Анелия, която минава за една от малкото консервативни в бранша – коментира изданието.

В клипа „Заради теб“ певицата е дръзка и провокативна, с оскъдно облекло, изпод което гърдите ѝ плашат да изскочат. Това не се случва или по-скоро не се позазват в целия си блясък до края на видеото, но почитателите ѝ определено имат възможност да добия по-ясна представа. Освен загатнати прелести Анелия показва и провокативно поведение. В сауната, къде е по-голямата част от действието на клипа, певицата страстно увива ръце и крака около сценичния си партньор. Той пък я гали, което като че ли нахъсва още повече звездата да вие тяло в прегръдките му.

Интерес предизвика и визията на Анелия. Тоалетът ѝ май е вдъхновен от Папи Ханс и клипа му „Кекс“ – шегуват се почитатели. Все пак е сигурно, че певицата симпатизира на Папито, тъй като навръх 8 март певицата сподели клипче от колата си, в което очевидно слушаше Папи Ханс с новото му парче „Твой съм“.

Анелия е провокативна в новия си клип

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар