Калин Врачански лудо влюбен (Актьорът иска деца)

Гласувайте за статията

Калин Врачански не иска сватба

Калин Врачански е по-влюбен от всякога. Това издават негови близки. Звездата от сериала „Господин Х и морето“ вече не крие, че има връзка с красива блондинка. Актьорът обаче отказва да сподели подробности за самоличността й. Единственото нещо, което се знае за новата тръпка в живота на Калин е, че се занимава с бизнес и не е популярно лице от светските среди, пише ХотАрена, позовавайки се на „Уикенд“.

Врачански прехвърлил куп жени през леглото си, но доскоро не успявал да се задържи с никоя. Запознати твърдят, че в един момент ергенският живот много му се усладил, но възрастта му напредвала и желанието му за деца се усилвало. Пред приятели актьорът споделил, че усеща как скоро ще му се случи нещо специално и вече му е време „да се кротне“. Той намекнал, че му е време да се създаде семейство и наследници с настоящата си половинка.

Въпреки че не е известна в публичното пространство, тя притежавала редица качества, които силно впечатлили актьора. Неотдавна двамата бяха в Сицилия, а преди това и в Лисабон. Пътуванията и приятните преживявания още повече ги сближили, а Калин най-сетне се почувствал уверен и спокоен да създаде семейство.

Макар идеята за деца да му ставала все по-близка, той категорично отхвърлял варианта за сватба. Калин не вярвал с брака и бил убеден, че подписът в гражданското носи само главоболия. Врачански обяснявал, че никога не е искал да се жени и че бракът не доказателство за любов.

Преди да настоящата си приятелка, Врачански имал кратка връзка с Марина Векилска, но връзката започнала да се задълбочава и актьорът се отдръпнал.

Калин Врачански лудо влюбен сн. ХотАрена

Калин Врачански лудо влюбен сн. ХотАрена

Случайните връзки вече отегчавали Калин и той сериозно се замислял да прибегне към по-сериозна крачка и да създаде семейство с новата тръпка в живота си. Актьорът сериозно обмислял и идеята за деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар