Лили Иванова не се сърди на Стефан Илчев за имитациите в „Капките“

Гласувайте за статията
Стефан Илчев се запознал с естрадната прима Лили Иванова на кокурса „Бургас и морето“

Изпълнителят в „Като две капки вода“ Стефан Илчев показа завиден актьорски и певчески талант първо с представянето си като Марая Кери, а после и като Мадона и Кичка Бодурова – пише в. „Уикенд“. Интригуващо, но все пак с нетърпение се очаква певецът да се изяви като Лили Иванова. Та нали от началото на кариерата си Стефан е известен именно с умението си да се доближава като звучене до специфичния глас на естрадната ни прима – коментира изданието.

Любопитна подробност е, че в един момент Стефан Илчев е близък приятел с композитора Митко Щерев, чиито отношения с Лили Иванова открай време са проблематични. В момента двамата не общуват, а наскоро Щерев заяви, че не е давал право на Илчев да изпълнява песните му.

Стефан Илчев едва ли е чувал по темата коментар на обичаната певица, но пък е имал щастието да се здрависа с нея. Преди години двамата се срещнали на конкурса „Бургас и морето“. Стефан се състезавал за песен, а Лили имала рецитал по повод годишнината на Тончо Русев. Запознали се и младият изпълнител с радост научил, че тя е чувала за него. Нямала вид да е обидена, напротив – окуражила го.
„Беше много хубав миг! – признава Стефан.

Стефан имитира до съвършенство гласа на Лили Иванова

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар