Ани Салич лъсна с луксозни цайси за 650 лева (Вижте как се издокара)

Гласувайте за статията

Ани Салич развърза кесията, обзаведе се със слънчеви цайси на Том Форд за 650 лева

Ани Салич се е поглезила с нова покупка. С настъпването на пролетта и хубавото време топ новинарката на Нова тв е похарчила 650 лева за маркови тъмни очила. Новата й придобивка е от актуалната колекция на Том Форд.

Снимка: Ретро

Журналистката, която е известна с борбата си в защита на бедните и онеправданите не се е сдържала да похарчи някой лев и си е направила шопинг терапия по магазините.

В столичната оптика където новинарката се влюбила в скъпарския аксесоар била разпозната от персонала. И като една обществена и известна личност е ползвала отстъпка. Все пак сумата, която е платила никак не е малка. А колегите й от медията й завиждат и злословят по неин адрес, че колкото повече остарява все по-суетна става.

След продължителния и мъчителен развод с Бранко звездата на Нова тв започнала да обръща по-сериозно внимание на външността си. Злобарите в телевизията я коментират, че непрекъснато се фукала с баровски покупки.

Те се чудели как самотна майка като нея с две деца й остават пари за самата нея. Лазар бил студент в чужбина, а дъщеричката й Хана посещавала 5 вида частни уроци. А Ани не спира да се обзавежда с маркови покупки, предават от retro.bg.

След като се раздели с непрокопсания си съпруг журналистката разцъфна. „Тя изглежда все по-елегантна от преди и няма как да не й се иска да носи маркови тоалети”, коментират хора от близкия кръг на Ани Салич.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар