Иван Христов се фука с мега луксозна кола за 250 бона(Ето какво баровско возило яхна Опосума)

Гласувайте за статията

Иван Христов подкара мега тузарско возило, Опосума бръмчи с Тесла за четвърт милион

Иван Христов демонстрира лъскав начин на живот. Продуцентът се е обзавел с мега луксозно возило „Тесла” от последен клас. Произведена от американския магнат Мъск и е платил за нея четвърт милион лева.

Снимка: Ретро

При всяка поява с новата си придобивка Опосума събира любопитните погледи на ценители. Тъй като родните знаменитости, собственици на такива автомобилни бижута могат да се изброят на пръсти.

Снимка: Ретро

В света марката е на почит сред звездите на Холивуд и на някои от най-известните политиците. Такова бижу може да се открие в автопарка на един от най-влиятелните световни президенти – Владимир Путин. Той е собственик на „Тесла” досущ като тази на Иван Христов.

Снимка: Ретро

На подобен модел се радва актрисата Ева Лонгория както и Кристалина Георгиева, която е временно изпълняваща длъжността шеф на Световната банка.

Снимка: Ретро

Иван Христов обаче по-скоро прилича на някои от топполитиците. До скоро той разтриваше лъскав джип „Тойота”. Какъвто е служебният автомобил на премиера Бойко Борисов. В старанието си да подражава на най-властните в държавата Опосума си купи същата машина. По-късно обзаведе с такава и любимата си половинка Ирина Тенчева. Като й я подари за раждането на сина им Самуил през 2015 г.

Скоро в сайт за продажба на автомобили се появи обява за продажбата на въпросното возило пусната от Ирина Тенчева. Явно парите от продажбата семейството е инвестирало в новата скъпарка „Тесла” . Която е с мощност 400 коня, птредават от retro.bg.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар