Снахата на Лепа Брена забрани да се готви в новия им дом (Вижте защо)

Снахата на Лепа Брена забрани да се готви в новия им дом (Вижте защо)
5 (100%) 1 vote

Снахата на Лепа Брена не готви в модерната си кухня

Снахата на Лепа Брена забранила да се готви в новия им дом. Преди малко повече от седмица Александра Прийович стана майка за първи път. Двамата със съпруга й Филип Живойнович се преместиха в нов дом преди на бял свят да се появи първото им дете.

Новото жилище на сина и снахата на Лепа Брена се намира в близост до нейния дом. Затова и преди да се роди първото й внуче, тя сподели, че често ще „чука на вратата им“, за да им помага, ако имат нужда. Така и стана. Александра и Филип често прибягват до къщата на сръбската певица и не защото имат нужда от помощ с бебето.

Снахата на Лепа Брена забранила да се готви в новия им дом с Филип. А причината е, че на младата майка все още й се гади от някои миризми. Това е признак, характерен за бременните жени обикновено през първите три месеца от бременността, но явно на Александра все още й става зле, дори и след раждането.

Затова храната за нея и за Филип се готви в кухнята на Лепа Брена, въпреки че в новия дом на младото семейство има всичко необходимо. Кухнята на младите родители е отлично оборудвана, но засега нищо в нея не се използва.

Александра се опитва да се храни здравословно. Затова и храната се приготвя ежедневно в кухнята на Лепа Брена и се носи до новия им дом с Филип.

Снахата на Лепа Брена забранила да се готви в новия им дом сн. Инстаграм

Снахата на Лепа Брена забранила да се готви в новия им дом сн. Инстаграм

Първото внуче на сръбската певица се появи на бял свят със секцио на 6-ти март. Александра все още се движи бавно и се възстановява от операцията, но се чувства добре и се радва на всеки миг със своята първородна рожба, пише republika.mk. А бабите на малкия Александър помагат на щастливата майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар