Принц Чарлз призна: Не бях съгласен със сватбата на Кейт и Уилям (Вижте защо)

Принц Чарлз призна: Не бях съгласен със сватбата на Кейт и Уилям (Вижте защо)
5 (100%) 1 vote

Принц Чарлз призна, че обожава снаха си, но не е бил съгласен със сватбата на Кейт и Уилям

Принц Чарлз направил доста лично признание в обкръжението на свои приятели, твърди кралски биограф. Бъдещият крал на Англия споделил, че колкото и да обожава снахите си, преди години Кейт е била отхвърлена като потенциална съпруга на сина му Уилям. И то не заради произхода си, а заради това, че двамата били твърде млади.

Когато Кейт и Уилям заживяват заедно още като студенти, мнозина са убедени, че връзката им ще приключи с брак или със скандал. Принцът обаче изненадващо къса с приятелката си и започва да излиза с други момичета. Мнозина вярвали, че кралицата стои зад това негово решение, но се оказало, че в действителност се е намесил Чарлз.

„Кейт е изключителна млада жена и напълно достойна за съпруга на сина ми. Но не съжалявам, че навремето ги помолих да се разделят. Той беше все още твърде млад и в никакъв случай не беше готов за брак. А тя е прекрасна млада дама, която не заслужаваше да го чака до безкрайност“, споделил принцът.

Той бил убеден, че ранния брак между двамата би довел само до развод и горчиви разочарования. Все пак обаче двамата успяват да се разберат и да се съберат. Когато Кейт научава след сватбата им, кой е в основата на раздялата й с Уилям, тя не крие неприязънта към баща му. Двамата доста години бяха смразени, но след раждането на принцеса Шарлот нещата се успокоиха. Момиченцето помогна много за помиряване на семейството и днес фамилията е по-сплотена от всякога.

Принц Чарлз не искал Кейт да чака Уилям с години сн. You Tube

Принц Чарлз не искал Кейт да чака Уилям с години сн. You Tube

Принц Чарлз не крие, че се гордее с избора, който Уилям е направил със съпругата си и е категоричен, че тя е достойна. „Тя доказа, че от нея ще излезе истинска кралица. И се радвам, че в крайна сметка двамата се събраха“, допълва още той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар