Ани Цолова остана без пари (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Ани Цолова фалира

Ани Цолова е изпаднала във финансов колапс, след като новото й начинание не пожънало успех. Ани се провалила в новото си амплоа на ментор по журналистика. Само преди половин година бившата водеща на „Здравей, България“ анонсира, че се захваща с правене и водене на семинари. Цолова заяви, че на тях ще обучава бъдещи медийни кадри.

Шест месеца по-късно бившата водеща е провела една единствена беседа през януари, а интересът към проекта й изобщо не бил такъв, какъвто тя очаквала да бъде, пише ХотАрена, позовавайки се на „Ретро“. Първоначалният ентусиазъм на журналистката секнал, а консултантската й фирма вървяла към фалит. Ани обаче нямала никакви шансове да се върне обратно в телевизията, защото пътищата й към Би Ти Ви и Нова били затворени. След скандалното й отстраняване от сутрешния блок на Нова и конфликтите й с ръководството, оттам не искали да чуят за нея.

В Би Ти Ви също нямало как да се върне. Навремето Цолова си тръгнала предателски от екипа, подлъгана от по-голямата заплата и обещаната свобода от конкурентната медия. Единственият вариант за журналистката бил да води преговори да я вземат на работа с някоя от второстепенните канали. Егото на Цолова обаче не й позволявало да сниши гарда чак до там.

Междувременно журналистката нямала никакви приходи. След като проектът й  да бъде ментор по журналистика се провалил, тя можела да разчита единствено на операторската заплата на мъжа си Васил Мичев. Или на малкото спестявания, които успяла да скъта, още докато била водеща. Тогава Цолова се подписвала срещу 5 бона месечно.

Ани Цолова закъса с парите сн. ХотАрена

Ани Цолова закъса с парите, защото новият й проект не върви сн. ХотАрена

Отделно от голямата заплата, бившата тв водеща получавала и стимулиращи бонуси на всяко трето тримесечие. Сега спестяванията на Цолова започнали да привършват и тя разчитала единствено на операторската заплата на мъжа си, а пътищата й към телевизията били затворени заради начина, по който напуснала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар