Майк Тайсън също проговори за Майкъл Джексън (Как коментира „Да напуснеш Невърленд“?)

Гласувайте за статията

Майк Тайсън сподели мнението си за филма за Майкъл Джексън

Майк Тайсън проговори за филма за Майкъл Джексън. През последните дни Кралят на поп музиката е една от най-обсъжданите фигури в медийното пространство, заради документалния филм „Да напуснеш Невърленд“. Роднините на Майкъл го защитиха и казаха, че всичко във филма е лъжа и е направено за пари.

В „Да напуснеш Невръленд“ Джеймс Сейфчук и Уейд Робсън разказват на какво са били подложени докато са били деца. Те казват, че са се опитали да предпазят Майкъл Джексън и затова като малки са излъгали, а сега разказват истината. Роднините на Краля на поп музиката обаче отричат всички обвинения.“Познаваме брат си. Той никога не би направил такива неща“, казаха роднините на Джексън в интервю за „CBS This Morning“, преди няколко дни.

Кралят на поп музиката получи защита и от Майк Тайсън. Американският боксьор подкрепя роднините на Майкъл Джексън. Той също казва, че всичко във филма е лъжа и е направено за пари, пише reporter.mk. Според боксьора това, което Сейфчук и Робсън правят, е грешно.

Майк Тайсън и Майкъл Джексън били добри приятели и често били заедно. Боксьорът прекарва много време в имението на Краля на поп музиката, докато се снима спортен филм за него, и е категоричен, че певецът никога не би направил тези неща, които се твърдят във филма.

Тайсън казва още, че има дете на осем години, но никога не би го пуснал самичко някъде, дори и в имението на Джексън.

Майк Тайсън защити Майкъл Джексън сн. Инстаграм

Майк Тайсън защити Майкъл Джексън сн. Инстаграм

Заради документалния филм много радиа спряха песните на Майкъл Джексън. Феновете обаче са недоволни и голяма част от тях са на мнение, че това са поредните лъжи за Краля на поп музиката. Те подкрепят своя идол и го защитават пламенно, покрепяйки твърденията си за неговата невинност с факти от предишни дела водени срещу Майкъл, в които той е бил оправдан.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар