Венета Харизанова предизвика хаос на столичен булевард!

Венета Харизанова предизвика хаос на столичен булевард!
5 (100%) 1 vote

Венета Харизанова с грубо нарушение на пътя!

Венета Харизанова шофира опасно. Моделката бе спипана да шофира в забранената бус линия. Бившата водеща подкара мощния си джип по софийските булеварди и не се съобразява със закона.

Венета Харизанова

Венета Харизанова гази закона за движение по пътищата

Карането в автобусната линия е строго забранено, но миската не се интересува от правилата и не спира да гази закона. И други водачи последваха лошият й пример, след като видяха как хубавицата не се спазва никакви ограничения и правила на закона за пътищата.

За бившата водеща на ТВ7 се знае, че не само нарушава правилата на пътищата и не се съобразява с тях, но и в личния си живот не се съобразява с никакви ограничения.

Според слуховете миската не се притеснява да слага рога на съпруга си с всеки по-симпатичен мъж. Българската Моника Белучи, както се представя самата тя в чужбина винаги е загатвала, че връзката й със съпруга й е само формална.

Двамата с бизнесмена не живеели в предразсъдъци и затова не се ревнували. Ходели заедно на почивка, живеели под един покрив, но дори не спели в една стая. Самата Венета Харизанова е споделяла, че това се налагало заради желанието й да си има свое лично пространство.

Свободата, която мъжът й Емил й дал имала и други измерения. Двамата се превърнали в съквартиранти от доста време и всеки от тях си имал гадже извън семейния дом.

Но всъщност бизнесмена бил този, който не искал да се затормозява с развод и затова предпочел да живее така, коментират злите езици. А техни приятели не спират да се дивят, защо са се оженили, щом продължават да живеят като бохеми.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар