Тифани Тръмп на лечение в Белград (Сръбски лекар я консултира)

Гласувайте за статията

Тифани Тръмп изненада с посещение в Белград, щерката на президента на преглед при сръбски медик

Миналия петък Тифани Тръмп най-ненадейно кацна с частен полет на летище „Никола Тесла” в Белград. С присъствието си в столицата на Сърбия щерката на президента на САЩ учуди белградчани. Те се питаха по каква работа най-малката наследничка на Доналд Тръмп е долетяла на посещение в страната им.

Снимка: Инстаграм

Оказа се, че 25-годишната Тифани има насрочен преглед при доктора по интегративна медицина Момир Дунич. Тя щала да разговаря със сръбския специалист по проблеми със здравето си. И да получи наставления от медика как да го оправи, разкриват медиите в съседната ни държава.

Този вид лечение, което се развива в Сърбия е съчетание от най-доброто в научната медицина в допълнение с научно доказани алтернативни методи, с които се повишава ефективността на лечението и връщането на пациента към по качествен живот.

На Тифани й били направени редица изследвания както и дадени съвети как да подобри здравето си с хранене и физическа активност.

Тъй като всички данни за пациентите се пазят в абсолютна тайна и особено когато става дума за дъщерята на най-влиятелния президент на света няма как да разберем дали американката има здравословни проблеми, какви са те или е била на преглед само превантивно.

Попитан за коментар  доктор Дунич отговаря: „Не знам кой ви е казал това. Но не искам да говоря повече.” Но медикът не отрича категорично, че Тифани Тръмп е негова пациентка, предават от македнското електронно издание plusinfo.mk.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар