Захари Бахаров си купи палат за половин милион

Гласувайте за статията
Захари Бахаров и семейството му са новодомци

Точно 10 години след като свърза живота си с бившата тв водеща Диана Алексиева, лицето на „Националната лотария“ Захари Бахаров купи нова къща за семейството си – пише в. „Уикенд“. Артистичната двойка, 8-годишният им син Максим и 5-годишната щерка Кая са станали новодомци в просторна къща в престижен столичен квартал – отбелязва изданието.

Имението е част от луксозен затворен комплекс с уединени блокчета и къщи. Домът, който Бахарови обитават, е на два етажа и е общо 190 квадрата. Към него има и малък кокетен двор, където да си играят децата. Цената на жилището е 260 хил. евро, или около половин милион лева – разкриват брокери пред изданието.

38-годишният актьор, който нашумя като гангстера Иво Андонов от култовата кримка „Под прикритие“ бил под пара заради разправиите с майстори и обзавеждането, разкриха негови колеги. Фамилията залага на практичност и удобство в новия си дом, но въпреки това не пренебрегва артистичността. За къщата са купени разкошни мебели от Франция, в провансалски стил.

Не е тайна, че Захари Бахаров, по-големият от братята Бахарови, е и по успешният. Той не само раздава крупни суми в предаването по Нова тв, но и умее сам де ги печели. Според мълвата, която се носи, той отдавна е милионер, за разлика от брат си Явор, който няма собствен дом и семейство и често се забърква в грозни скандали.

Захари и семейството му са новодомци

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар