Джина Стоева разкри какво се е случило на рождения ден на сина на Деси Слава (Вижте тук) Преглеждания: 4774

Джина Стоева проговори за скандала с мъжа й сн. Фейсбук
0
Оценете този post

Джина Стоева проговори за скандала с мъжа й

Джина Стоева разкри какво се е случило на първия рожден ден на сина на Деси Слава. Мъжът на поп фолк изпълнителката, който бил видимо почерпен, се нахвърлил на колегата й Джордан и разбил кристална чаша в лицето му. На партито на сина на Деси Слава мъжът на Джина се държал непристойно и обиждал гостите. Първа тържеството на малкия  Борис напуснала Галена, защото й станало неприятно, а след нея Емануела и Джордан.

Малко преди да излезнат от залата мъжът на Джина разбил чаша в лицето на поп фолк изпълнителя. Стоева реши най-накрая да проговори за случката като разказа какво точно се е случило на партито. Поп фолк изпълнителката уточнява също така, че отдавна не живее с бащата на дъщеря си. Съдбовното решение певицата взела веднага след грозния скандал разиграл се на рождения ден на Борис.

„В деня, в който беше рождения ден на сина на Деси Слава, имахме ангажимент около детето и той спонтанно реши да дойде с нас. Не възразих, защото не видях нищо лошо. Стояхме 2-3 часа. Когато решихме да си тръгваме, аз поръчах такси, казах „довиждане“ и се запътих към детския център, който е извън залата, да облека и взема Ивая.

В този момент е станало спречкването между него и Джордан, на което аз не бях свидетел. Забелязах суматохата и че част от гостите излизат от заведението. Сметнах, че е най-добре да си тръгнем, за да не разваляме празника. Но веднага щом се прибрах звъннах на Джордан, който ме увери, че е добре. След което звъннах и на Деси Слава, за да се извиня и на нея“, казва Джина, пише ХотАрена, позовавайки се на „Телеграф“.

Джина Стоева проговори за скандала с мъжа й сн. Фейсбук
Джина Стоева проговори за скандала с мъжа й сн. Фейсбук

След случилото се Джордан се притеснявал, че ще му останат белези по лицето, но нараняванията заздравели и не оставили никакви следи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.