Кога принц Уилям и Кейт Мидълтън решават да станат семейство? (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Съвместният живот с Кейт Мидълтън кара Уилям да й предложи брак

Кейт Мидълтън и принц Уилям се радват на щастлив семеен живот. Но това не винаги е било така. И в тяхната връзка е имало върхове и спадове, като във всяка друга. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж дълго време обмислят решението да станат семейство официално.

След девет години заедно и няколко раздели Кейт и Уилям станаха семейство през 2011-та година. Сватбата беше наблюдавана от хиляди фенове на кралското семейство. А как се е стигнало до предложението разкрива кралският биограф Марша Мууди в книгата си от 2013-та година „Кейт: Биография“, пише edna.bg.

В нея писателката разказва за съвместния живот на Кейт и Уилям преди годежа и сватбата. Тогава херцозите са живели във ферма с пет спални в селската част на графство Ангъсли. Мууди пише, че по това време Кейт и Уилям вече са разговаряли за брак, но искали да поживеят заедно преди решаващата крачка.

„През няколкото години, когато двамата били там, Кейт се грижела за всичко, свързано с дома. За разлика от други кралски особи преди него, Уилям не нае домашен персонал, а Кейт се грижеше за всичко… И двамата знаеха какво предстоеше и въпреки хубавите неща, които щяха да последват, това също означаваше живот с увеличена отговорност и по-малко време за тях самите“, казва Марша Мууди.

Периодът на съвместно съжителство очевидно е бил повратна точка за връзката на Кейт и Уилям и се е оказал определящ за бъдещето на кралската двойка.

Херцозите официално са семейство от 2011-та година. Те се радват на хармоничен семеен живот, въпреки натовареното им ежедневие, което е изпълнено с хиляди служебни ангажименти.

Кейт Мидълтън и Уилям се женят след няколко години съвместно съжителство сн. Инстаграм

Кейт Мидълтън и Уилям се женят след няколко години съвместно съжителство сн. Инстаграм

Кейт и Уилям вече са родители на три деца –  Джоржд, Шарлот и Уилям. И дори тръгнаха слухове, че херцогинята чака четвърто. Но тя бе категорична, че с Уилям не планират повече деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар